Als je op WISKUNDE  of  TAAL  klikt, ga je naar schermafdrukken van de JosSoft-cd voor dat vak. Daar krijg je een idee van de opbouw van de JosSoft-cd voor zowel de oefenreeksen als de doelstellingen. Door op ALGEMEEN te klikken krijg je een beperkt aantal schermafdrukken te zien die je toch al enig idee geven van de software.

Je kunt de oefenreeksen of de doelstellingen per klas of in het geheel bekijken. Door bovenaan op de driehoekjes te klikken kun je navigeren doorheen de schermafdrukken. Met een klik op het vierkantje keer je terug naar deze pagina, waar je eventueel een nieuwe keuze kunt maken.

 

 

ALGEMEEN

 

Als je van taal naar wiskunde wil op de taalpagina kan dat via het woord "Wiskunde" links bovenaan. Op dezelfde manier kun je van de wiskundepagina naar de taalpagina door links bovenaan op "Taal" te klikken. Als je op de afbeelding onder die woorden klikt, ga je naar de hoofdpagina van de JosSoftwebstek zoals je dat hier ook kunt door links bovenaan op de afbeelding te klikken.

Op de JosSoft-cd vind je zes koppelingen naar beknopte en uitgebreide overzichten van de moedertaal- en de wiskundeprogramma's en van de beoogde eindtermen. Klik hier voor die overzichten.